Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

palavi-chorapiЗапочнахме да вадим зимните парцалки и да търсим топлина сутрин и вечер. Съвсем скоро ще се покрием с катове дрехи и почти нищо от сeксапилните ни фигури няма да се вижда. Най-ощетени ще бъдат краката ни. Покрити с панталони, дълги рокли, клинове и чорапогащи. Няма да можем да ги използваме като оръжие за съблазняване.

Поне така бе до миналата зима, ноо вече има решение ;)
Компанията Les Queues de Serdines направи една голяма добрина за дамите по света. Създаде провокативни фигурални чорапи. Аксесоарите отопляват крайниците като реотани, защото са направени от най-висококачествени вълнени материали.
Дизайнът им е уникален – всеки чифт се рисува ръчно от художничка на карикатури и хумористични рисунчици. Дълги са до върха на бедрата. Закрепят се за краката и без помощта на жартиери, макар че е още по-добре ако се захванат с един още по-секси акцент.
palavi-chorapi2Чорапите са подходящи за всички възрасти. Подмладяват по-зрелите жени и вдъхват живот на тъмните и скучни тоалети през зимата. Карат младите жени да изглеждат палаво и им придават една весела момичешка нотка към визията. Изрисувани са с котенца, патенца, зайчета и всякакви животни.
Сърчица, звездички, намигащи очички, забавни сценки, животински принтове и смешни същества. Цветовете са много, така че притежателката на колекция такива чорапи ще може да съчетава топлещите чорапки с мнението си за деня, повода, на който трябва да присъства и чувството в душата си.

Снимка: f.kulfoto.com

 

 

palavi-chorapi3palavi-chorapi5palavi-chorapi4

Прочетена 2303 пъти

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top