Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Camille-LeblancКамил ЛеБланк-Базине е една от най-силните жени за 2013-та година според провелите се "Reebok CrossFit Games". Освен мускули и желязна дисциплина, можем да кажем, че тя притежава и още едно качество, което я нарежда на предни места в още една класация - "Най-красива жена на годината".

Да гледаш как Камил спортува е вълнуващо преживяване. Движенията ѝ изглеждат съвършени, а устремът, с който ги изпълнява е повече от завиден. Именно такъв трябва да бъде един истински кросфит състезател. За да успееш в този спорт, трябва да даваш 110% от себе си, без да пестиш усилия. Точно тогава нещата се случват по правилния начин.

Нека надникнем в миналото на ЛеБланк и разберем къде се крие ключът към успеха. Спортният ѝ живот стартира с акробатика, но контузия я принуждава да прекрати. В гимназията Камил се занимава с редица спортове, всичките от които нетипични за женския пол: ръгби, футбол, маратонско бягане. Именно на усилените си тренировки тя дължи коравата си физика и психика. Точно те ѝ помагат да изстреля 128 килограма високо над главата си и гордо да се нареди сред 10-те най-силни жени на земята.

Любимата загрявка на Камил:

  • Повдигане на щанга от клек
  • Набиране

А в спортния си сак носи:

  • Енергизираща напитка
  • Въже за скачане
  • Обувки за вдигане на тежести
  • Колан за вдигане на тежести
  • Допълнителен чифт шорти и чорапи
  • Червило

Camille-Leblanc3

Camille-Leblanc4

Camille-Leblanc2

Диета?
"Тайната на доброто хранене е да хапваме в равновесие".

Любима тренировка? 
"Тази, която ме предизвиква".

Едва преди 4 години Камил ЛеБланк-Базине открива заряда, който дава кросфит тренировката. И вече е една от хората, от които можем само да се мотивираме. Ако историята ѝ не ви е вдъхновила достатъчно, оставаме на следващото видео да ви убеди:

 

Camille-Leblanc5 Camille-Leblanc6

Прочетена 5132 пъти

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top