Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

2Ако трябва да направим класация на момичетата, за които наистина си струва да се бориш, спортистките ще заемат челна позиция. Не само защото с тях животът си е едно голямо състезание. Имаме още цели 10 основателни причини за тази констатация. И ви ги казваме веднага!

Спортистката е:

Дисциплинирана
Спортът учи на дисциплина, калява волята, психиката, възпитава в упоритост и търпение. Накратко, спортът превръща хората в силни личности, притежаваща онези човешки качества, така липсващи на мнозина в днешно време.

Има страхотно тяло
Това е повече от ясно. Спортистките са едни от най-сексапилните жени на света, а тялото на богиня е тяхна запазена марка.

1Издръжлива
Може да тича наравно с теб, а твърде вероятно е дори да те надбяга. С нея можеш да катериш планини, да преплуваш морета и да покоряваш върхове. При всички случаи съвместният ви живот ще бъде доста динамичен, така че - загрявай!

Силна
Както физически, така и психически. Тя е онази перфектна жена, с която няма да вдигаш кръвно и да преживяваш истерични пристъпи през ден. Стига да не си достатъчно упорит, за да си ги изпросиш сам.

Борбена
При нея не важи изразът: Не знам какво искам, но го искам веднага. Тя знае прекрасно какво преследва в живота си, а поставянето на конкретни цели е нейно ежедневие. Начинът за постигането им също й е пределно ясен. Знае, че за успехa е нужно търпение.

Гледа мача с теб
Когато си с нея, не изпадаш пред дилемата мач или вечеря. Защото спортуващото момиче знае много добре, че тези две неща вървят чудесно ръка за ръка!

3Състезава се с теб
Освен че спортистката е най-добрата компания за тренировки, тя е и онази прекрасна дивачка, която няма да ви остави да я водите за носа и да направлявате пътя й. С нея ще се състезавате за първото място не само в залата, а и в живота. Ще ви мотивира, вдъхновява и амбицира. А това, меко казано, си е супер яко!

Знае цената на успеха
Това момиче е наясно, че нещата в живота не се постигат с едно щракване на пръстите. Знае какво е да живее в лишения, знае какво е да губи и да се изправя след всеки провал. Да не се предава!

Смела
Смелостта не означава да си безстрашен, а да продължаваш напред въпреки страховете си. Спортът учи точно на това и тя го знае. Онова смело момиче, което може би вече е с теб, може би все още не си я срещнал, но когато го направиш, не я пускай да си отиде, защото тя е…

Прекрасна
Да, такава е. Ако в текста по-горе откриваш момичето-мечта, поздравяваме те. Остава ти само да я намериш и да я заслужиш.

Прочетена 19638 пъти

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top