Events (1)

fl games2Fitness LADY GamesFitness LADY Games е първото по рода си състезание,което ще се проведе в България. През последните няколко години се забелязва тенденция жените да стават все по-отговорни в отношението си към здраветоси и къъм начина, по който те изглеждат. Дамитезапочнаха все повече да демонстрират завидна дисциплина, постоянство и упоритост както в оформянето на атлетична фигура, така и в постигането на различни по вид спортнипостижения.

Ние от www.fitnesslady.eu, смятаме, че е редно  да се дадевъзможност на тези жени,които се трудят упорито в спортните зали и извън тях  да покажат своите постижения и не се съмняваме, че ще изненадат и доста мъже с това, което ще ни покажат по време на Fitness LADY Games, като се надяваме примерът им да мотивира все повече дами да се насочат към спорта.

 Дати:

1. На 09.11.2013 г. в София ще се проведе самото състезание, на което ще се разбере кои жени заслужават титлата Fitness LADY.

2. От 30.09.2013 г. до 05.11.2013 г. всички, които желаят да се включат в състезанието могат да пращат свои снимки и кратка информация за себе си на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;

3. Онлайн състезание за наградата на феновете от 15.10.2013 – 08.11.2013

Състезанието се провежда в три етапа:

1. За най-добра спортна форма и издръжливост

2. За най – хармонично тяло

3. Онлайн състезание за наградата на феновете от 15.10.2013 – 08.11.2013 г.

Всяка една участничка може да избере да участва в поне две от категориите.

В Категорията за „Най-хармонично тяло“ дамите ще имат възможност да демонстрират постиженията си в два кръга:

1. Сравнителен

2. Свободно съчетание – предвиждат се две награди.

·         Награда за хореография

·         Награда за атрактивност

Втората категория ще даде възможност на участничките да премерят сили и издръжливост в пет кръга, като ще бъдат наградени победителките от всеки кръг и накрая на деня ще се определи и победителката за петте кръга.

Състезателни кръгове:

1. Маймунско ходене (3м) – Тичане в стълба (5м) – 5 скока на трупче (40см). Печели участничката направила най-много повторения в рамките на пет минути.

2. В този кръг участничките ще се изправят една срещу друга в директна елиминация. Те ще премерят сили в бутане на шейна с тежести (15м)- прескачане на мини препятствия с два крака (5бр) – спринт до стартовата линия.

3. 7 бърпита, редуващи се със 7 тръстъра със 25 килограмова щанга в продължение на три минути, участничката реализирала най-много кръгове печели.

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top