celulit 1Въпреки всеобщото твърдение, че целулитът е само козметичен дефект, в действителност истината се оказва съвсем друга. Според медиците портокаловата кожа е сериозно заболяване на съединителната тъкан, което засяга едновременно лимфната и кръвоносната система на повърхността.

borba-celulit 1Да се преборим с целулита е мисия за всяка една от нас. Но на какво наистина трябва да наблегнем?
Кремовете против целулит и масажите могат да помогнат, но има едно много по-важно нещо в борбата с омразните трапчинки по дупетата ни.

syvet-celulit 1Ако сте жена, има голяма вероятност някъде по тялото си да имате целулит.
По тази причина сме ви подготвили няколко полезни съвети за редуцирането му:
Целулитът не е вреден. Обаче може да бъде много дразнещ и грозен проблем за много жени. Целулитните мазни клетки изпъкват чрез здрава, негъвкава съединителна тъкан, а това прави кожата да изглежда тромава. Обикновено се появява първо имат по дупетата и задната част на бедрата.

rychen-masaj 1Масажът допълва ефекта от упражненията. Той се прилага върху специфичните целулитни бучки, като спомага за кръвообращението там, където упражненията не могат да помогнат, напр. от вътрешната страна на коляното и горната част на бедрото. Противоцелулитният масаж директно разтваря натрупванията в целулитните точки и чрез усилване на кръвообращението стимулира по-свободния ход на течностите в тялото.

piling-s-kafe-sreshtu-celulit 1Портокаловата кожа е проблем за почти 85 % от дамите, твърдят резултатите от различни проучвания. В този процент могат да попаднат не само дами, които обичат да похапват и не спортуват особено често, но и жени, които водят природосъобразен начин на живот и често спортуват.

nai-novite-metodi-za-borba-s-celulita 1Въпреки че предимно женската част от обществото се интересува от тези методи, тъй като образуването на целулита се свърза с хормона естроген, фактите показват, че от т.нар. „портокалова кожа“ страдат и много мъже.

celulit 1Независимо от сезона, целулитът по тялото е един от най-досадните проблеми на дамите. През лятото още по-силно обръщаме внимание на кожата си, когато я излагаме постоянно на показ. А портокаловата кожа със сигурност не е добро допълнение към красивата лятна визия.

5-nachina-za-borba-s-celulita 1Премахването на целулита е трудно начинание. Отнема много време и често е много скъпа процедура. За да ви помогнем да се справите с него у дома, ние сме събрали за вас пет естествени начина за борба с целулита. Съставките на тези рецепти могат да се намерят във всяка кухня и се нанасят лесно и приятно чрез масаж.

celulit 1Целулитът представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. Той може да се появи през пубертата, след раждане и с напредване на възрастта.

Страница 1 от 7

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top