Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

syvet-celulit 1Ако сте жена, има голяма вероятност някъде по тялото си да имате целулит.
По тази причина сме ви подготвили няколко полезни съвети за редуцирането му:
Целулитът не е вреден. Обаче може да бъде много дразнещ и грозен проблем за много жени. Целулитните мазни клетки изпъкват чрез здрава, негъвкава съединителна тъкан, а това прави кожата да изглежда тромава. Обикновено се появява първо имат по дупетата и задната част на бедрата.


syvet-celulit 2Може би сте виждали или чували за безкрайните "чудодейни" кремове и лекарства за целулит, които не са кой знае колко ефективни.
За съжаление, не можете да се освободите лесно от него без скъпа, понякога небезопасна хирургическа намеса. Добрата новина е, че има няколко начина да подпомогнете намаляването на този външен вид:
Фокусирайте се върху здравето си. Вероятно е да не можете да се освободите от клетките, предизвикващи целулита, без хирургия. Повечето жени, обаче, могат да ги намалят чрез загуба на тегло и изграждане на мускули. Дори ако само имате време за разходка няколко пъти през седмицата, всяко изгаряне на мазнини е стъпка в правилната посока.
Употребата на сурови плодове и зеленчуци и вода, равняваща се на половината от теглото Ви в грамове, също ще Ви вкара в правия път.
syvet-celulit 3Почистване на Вашето тяло. Наличието на добре хидратирани клетки отмива вредните, нарушаващи клетката токсини, и забранява изграждането им; така че пийте много вода (според както е споменато по-горе).
Намалете кофеина, добавките, консервантите, изкуствените оцветители, излишните медикаменти, избягвайте добавянето на нови токсини в системата Ви.
Циркулацията е важна. За да придадете по-гладък вид на Вашата кожа, ще трябва да предприемете стъпки за подобрението на циркулацията в проблемната област. Май-ефективния начин да направите това е чрез ежедневен масаж. Това е също приятен начин да се отпуснете в края на дълъг ден.
Кремове с алое вера и скраб. Ежедневната употреба на алое вера, комбинирана с ексфолиращ скраб, може да помогне отслабването на съединителната тъкан и намали външния вид на целулита.
Дори и никоя от тези идеи да не може напълно да премахне целулита в жените, с няколко здравословни промени и много търпение, можете да имате по-гладка, по-малко неравна кожа.

Прочетена 2519 пъти

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top