Грим (11)

  

blondinkiПодходящ фон дьо тен
Подберете цвят, който съответства на този на кожата ви и седи естествено. За предпочитане са течните формули, които имат светлоотразяващи частици и са със златист подтон, който придава топлина на тена. Поставете фон дьо тена на малки точки в центъра на лицето, около носа и устата, където кожата обикновено е червена или пигментирана и след това го разнесете с пръсти или гъбичка, така че да се слее напълно с кожата.

harakterПовечето дами използват грим, защото така се чувстват по-привлекателни, за да са в крак с модата или за да се открояват със свой собствен стил.

Начинът на гримиране , обаче разкрива не само стил , но и характера на този, които го носи.

Жените, които се гримират винаги по един и същи начин

Тези жени , които се гримират винаги по един и същи начин не са привърженички на промените.

grim8За да се възползваме максимално от чудесата, които е в състояние да направи с нас гримът, нека проверим познанията си в тази област и да ги обогатим!

Можем да се гримираме веднага след употреба на дневния крем
Не е вярно.

Това е грешка, която допускат много жени, защото прекалено бързат сутрин. Да съчетаете крем с пудра или с фон дьо тен е най-сигурният начин след два часа лицето ви да бъде покрито

arabski-grimАрабският грим най-много подхожда на жените с кафяви или зелени очи , тъмнокосите, но блондинките също могат да го използват. При арабския грим основния акцент се прави върху очите. На изток съществува традиция, да се очертава с черно целият вътрешен клепач. Оттук тръгва изразът “черни очи”. А цветът на очите на източните жени може да е различен от кафяв до черен, от светло-син до зелен или сив. И така, повече за арабския грим:

Очертайте очите.

Горния и долния клепач се очертават с черна очна линия, като се придава на очите бадемовидна форма. Заключителния етап е нанасянето на спиралата. Върху горните мигли тя се нанася на няколко слоя, а върху долните – само един слой.

grim1Малко са жените, които са доволни от нюанса, с който ги е дарила природата, и изпробват различни комбинации и търсят перфектната палитра, за да направят очите си по-магнетични.

Ето най-подходящите в съзвучие с цветовете на пролетните тенденции.

Ако имате кафяви очи: Лешниково кафяви, със зелени отблясъци, тъмнокафяви, граничещи с черните... Разнообразието от оттенъци е немалко.

grim5В усмивката се крие най-голяма част от чара ви, прозира щастието и чувствеността ви. Ето защо добре гримираните устни могат да бъдат само във ваша полза.

Цветът на червилото ви може да подчертае личността ви или да ви придаде друг, различен вид. То позволява да експериментирате както искате - да смесвате цветове, да променяте формата на устните...

Страница 1 от 2

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top