Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

stqgane-kojata-otslabvane5Съществуват много начини за стягане на кожата след отслабване. След стопяването на мазнините кожата може да стои увиснала, а вие да не изглеждате така, както искате, въпреки положените усилия. За да започне да изглежда кожата здрава и тонизирана, добре е да следвате примерите, които ви предлагаме.

1. Не правете йо-йо диети

Вие се нуждаете от решение, което да е постоянно, а не временно и променливо като този тип диети. С тях кожата постоянно се променя - първо се свива, а после се отпуска.

2. Не се старайте да сваляте тегло прекалено бързо

Единственият начин да не се отпусне излишната кожа след отслабване на тялото е като се отслабва бавно и равномерно. Бързото намаляване на теглото не е естествен процес и затова кожата увисва и губи своята еластичност, а възстановяването е много бавно.

stqgane-kojata-otslabvane3. Използвайте ексфолиант

Ексфолирайте кожата редовно с подходяща козметика. Според специалистите търкането на кожата с ексфолиант повишава притока на кръв в кожата, а повишена циркулация води като резултат кожата да изглежда еластична и здрава

4. Тренирайте с тежести

Тренирайте с гири, за да ускорите редуцирането на теглото. Достатъчно е да тренирате три пъти седмично. Изграждането на тонизирана мускулна маса под кожата ще спомогне кожата да изглежда стегната и секси.

5. Пийте редовно вода

Както всички знаем в човешкото се съдържа много вода, като всички жизненоважни процеси зависят от нейното количество. Така е и с кожата - тя се нуждае от вода, за да може да изглежда еластична и гладка

stqgane-kojata-otslabvane26. Повишете консумацията на протеини

Консумирайте храни, които съдържат растителни протеини, защото те участват в изграждането на мускулна маса. Тя ще накара кожата да изглежда тонизирана. Растителният протеин съдържа колаген и други хранителни вещества, които правят кожата еластична.

7. Избягвайте храни с много мазнини

Консумацията на храни с твърде много мазнини влияе отрицателно както върху редуцирането на теглото, така и върху здравата визия на кожата..

8. Избягвайте сулфатите

В повечето измиващи средства като шампоани и сапуни се използват сулфати за повече разпенване. Те лишават кожата от необходимата влага и я карат да изглежда суха и раздразнена.

stqgane-kojata-otslabvane39. Не ходете на солариум

Ако искате да имате тен не ходете на солариум, защото въпреки че кожата ви ще изглежда по-гладка и стегната, това не е полезно за нея. Използвайте слънцезащитни продукти и се печете на плажа. Така кожата ще се стегне по-бързо и ще редуцирате опасността от заболяване на кожата.

10. Изплаквайте се обилно след къпане в басейн

Излишъкът от хлор в басейн или джакузи изсушава кожата, като тя става по-малко еластична и по-трудно ще се възстанови след сваляне на теглото. Ако плувате редовно, за да се поддържате, не забравяйте да се къпете редовно след излизане от обработената вода на басейна.

stqgane-kojata-otslabvane4

Прочетена 4294 пъти

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top