Мода (7)

  

brazilskipyrvaЕто и няколко по-свежи идеи какво да облечете във фитнес залата.

Така в Бразилия, общо взето, ходят хубавите жени във фитнеса ... Снимките са на известни бразилки.

moda4Херцогинята на Кеймбридж Катрин беше определена за най-голямата съвременна модна икона, а актрисата Одри Хепбърн оглави класацията на най-големите модни икони за всички времена.

Участниците в допитването на британския сайт StyleinView.co.uk са единни в мнението си, че Виктория Бекъм, която преди време беше смятана за неофициална кралица на британската мода, отстъпва на Катрин, предпочетена заради типично британския си стил и моден усет.

palavi-chorapiЗапочнахме да вадим зимните парцалки и да търсим топлина сутрин и вечер. Съвсем скоро ще се покрием с катове дрехи и почти нищо от сeксапилните ни фигури няма да се вижда. Най-ощетени ще бъдат краката ни. Покрити с панталони, дълги рокли, клинове и чорапогащи. Няма да можем да ги използваме като оръжие за съблазняване.

nai-stilni1До 33-годишна възраст жената вече е изградила стила си и е избрала най-перфектния вариант за визията си. Това сочат данните на ново проучване на веригата магазини "Маркс енд Спенсър" и благотворителната организация "Оксфам".

moda1Лято 2013 съчетава модните тенденции с удобство и комфорт благодарение на кораловите цветове, които са се превърнали в синоним на елегантност.

"Лято" и "елегантност" никога не са били думи, които вървят ръка за ръка, но не и тази година. Обикновено дрехите, които предпазват от слънцето са развлечени, не оформят женската фигура и често жените ги считат за старомодни.
Другата гореща тенденция през това време от годината са


sexiЗа повечето момичета визията по време на тренировка е последното нещо, за което се сещат. Разхвърлян кок, провиснал клин, смачкана тениска и прашни кецове са тази комбинация, която повечето от нас избират в залата. Смятайки, че фитнесът не е мястото за комуникация и срещи, ние забравяме за външния си вид и се отдаваме единствено и само на физическите упражнения и натоварвания.

Страница 1 от 2

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top