Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


sexiЗа повечето момичета визията по време на тренировка е последното нещо, за което се сещат. Разхвърлян кок, провиснал клин, смачкана тениска и прашни кецове са тази комбинация, която повечето от нас избират в залата. Смятайки, че фитнесът не е мястото за комуникация и срещи, ние забравяме за външния си вид и се отдаваме единствено и само на физическите упражнения и натоварвания.

 

 

  

 


sexi2

Косата: Сплетена на плитка

 

Първото нещо, което повечето от нас правят, е да омотаят косата си в кок. Не, не и пак не. Вместо да прибирате по най-небрежния начин хубавата си коса, направете плитка, с която ще бъдете далеч по-секси и сладка. Плитката ще прибере косата ви и отново ще се чувствате удобно, а за направата й ви е необходима не повече от минута.
По време на тренировка може също да прокарваме пръсти през косата си. Запотеният и горещ скалп има нужда да усети полъха от климатика, а небрежният кок не би позволил това.

  

 


sexi4

Лице: Малко грим за свеж естествен вид

 

Залата не е мястото за вечерен грим с опушени очи и червени устни. Но секси визията не се състои само в интензивните окраски. Бъдете с лъчезарен, здрав и свеж вид като заложите на малко бронзова пудра, лек руж, кафява водоустойчива спирала и безцветен гланц за устни.

И още. Не си поставяйте фондьотен по време на тренировка, защото основата може да се превърне в гранули от отделящата се топлина.

 

 


sexi3

Мода: Цветове и аксесоари

 

Един от най-лесните начини да се забележите в залата е изборът на подходящ цвят на екипа ви. Най-модерните цветове през този сезон са неоновите, които намират приложение и при спортните дрехи.
И още. Опитайте се да съчетаете спортния екип с някой секси аксесоар. Оставете бижутата вкъщи, но си намерете някоя прилепнала платнена гривна, цветен гумен часовник или просто някой секси цветен ластик за коса.

 

Прочетена 5147 пъти

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top