Комплекси (5)

  

hotmanГеройски кросфит комплекс, подлагащ на изпитание издръжливостта и уменията ви на лоста.Капитанът от щатската армия Джон Хортман загива в Грузия при инцидент с хеликоптер по време на учение. В негова чест се изпълнява едноименният кросфит комплекс.

fran1Най-емблематичното кросфит момиче

Фран е кросфит комплекс с име на момиче, който се изпълнява от подготвените кросфитъри за под 3 минути. Останалите могат да се мъчат с нея и двуцифрен брой минути, а дори и да се откажат да я завършат. Често след нейното приключване "изключвате" за дадено време, докато лежите на пода, опитвайки се да се съберете отново в едно цяло. Ще я преборите ли?

nansi1Кросфит "момиче", което ще разтрепери краката ви

"Нанси" е кросфит комплекс с име на момиче, който се състои само от две упражнения, но това не означава, че прекалено лесно ще преминете през нея. Освен това "Нанси" е малко по-капризна откъм оборудване, тъй като ви трябва разграфено място за тичане (най-добре лекоатлетическа писта) и щанга.

Един рунд от комплекса "Нанси" представлява следното:

izabel1Едно кросфит щангистко момиче

Изабел е лесен (но само на пръв поглед) кросфит бенчмарк комплекс с име на момиче, който се състои само от едно упражнение, от което трябва да изпълните определена бройка.

Комплексът представлява изпълнението на 30 броя щангистки изхвърляния с 60 кг щанга за време. Целта е да го завършите колкото може по-бързо.

jeremy1Джереми е комплекс с мъжко име, но в случая става въпрос за трагично загинало тригодишно детенце, в чиято памет е създаден и се прави комплексът. Въпреки че комплексът е от 'детските', не бива да го подценявате. Особено частта с бърпитата.

Комплексът "Джереми " се състои от следните две упражнения:

• Клек с изпънатите над главата ръце с щанга от 43 кг (95 паунда)
• Бърпи

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top