Новини (3)

  

fitnes-bez-uredi 1Изключително популярни сред трениращите напоследък са т.нар. кросфит комплекси. Това е компилация от упражнения, които имитират естествените движения на тялото ни. Например - клякане, скачане, тичане, вдигане, дърпане и други. 

crismas-abat 2Представяме ви Крисмъс Абът - момичето с красиво име, изумителен талант, уникална визия и необикновена професия. 
Въпреки ръста си от 160 см и килограмите си, които не превишават 55, 31-годишната американка е една от най-успешните състезателки по кросфит, а от скоро работи за тим, състезаващ се в Наскар.

Camille-LeblancКамил ЛеБланк-Базине е една от най-силните жени за 2013-та година според провелите се "Reebok CrossFit Games". Освен мускули и желязна дисциплина, можем да кажем, че тя притежава и още едно качество, което я нарежда на предни места в още една класация - "Най-красива жена на годината".

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top