Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

crismas-abat 2Представяме ви Крисмъс Абът - момичето с красиво име, изумителен талант, уникална визия и необикновена професия. 
Въпреки ръста си от 160 см и килограмите си, които не превишават 55, 31-годишната американка е една от най-успешните състезателки по кросфит, а от скоро работи за тим, състезаващ се в Наскар.


Родена в щата Вирджиния, Крисмъс е израснала далеч от спорта и фитнеса. Сама определя себе си като мързелива тийнейджърка, пушачка. И така до 20-годишната си възраст, когато получава вдъхновение да се промени. Пътуване до Ирак кара младото момиче да погледне на живота от друг ъгъл. Връщайки се у дома, тя обуздава вредните си навици и тръгва по нов път - този на спорта.
crismas-abat 1Кросфит става част от живота на Крисмъс преди 4 години. Успехите ѝ не закъсняват и днес тя има зад гърба си редица отличия от регионални и национални състезания, а амбициите ѝ растат с всеки изминал ден.
Другата страст на Абът е Наскар. Съвсем наскоро тя приема още едно предизвикателство - да сменя сама гумите на автомобила си. Навлизайки в този неизследван от жените свят, Крисмъс вече се бори наравно с елитните състезатели в този спорт.
Поредната цел, която стои пред Крисмъс, е да приобщи децата към спорта като се захваща с ръководенето на група по кросфит за малчугани, изпаднали в нужда.

Прочетена 4241 пъти

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top