o6Родената на 5 май 1991 година Яришна е също толкова сексапилна и омайваща, колкото и дългото й рождено име, измислено сякаш като за героиня от латиноамериканска екзотична новела. Мис Отеро, която е носителка на титлата Mrs. Puerto Rico Bikini 2012 Class A, е сред любимите лица или по-точно – тела на фитнес индустрията зад Океана, и затова нейни снимки красят буквално всички възможни блогове за така наречената „fit motivation”.

Pauline-Nordin-43Полин Нордин е една от жените спечелила психологическата битка с анорексията, за да се превърне в крехка, но твърда като стомана принцеса с едно от най-впечатляващите естествени тела в света на фитнеса. Макар че може да затъмни с даденостите си редица доста по-именити бодибилдърки, тя не иска да бъде наричана бодибилдърка, за да не я свързват с негативната представа за бързото натрупване с помощта на стероиди и други бустери.

1295534591 66613 164770310206376 100000202231328 547086 5343859 nНяма как да не видиш Оксана и да не останеш впечатлен от начина, по който изглежда и уменията й във тренировъчната зала – както във фитнеса, така и в балета, както и от акробатичните и артистични умения с които зашеметява, покорява и оставя без дъх публиката при всяко свое появяване на подиума на Arnold Classic и Mr. Olympia.

Odri-Dipenaar 232-годишната южноафриканка не само е един от най-известните и популярни фитнес-модели, но може да се похвали с победи при професионалистите от IFBB в категория бикини от 2009 г. насам, както и с диплома за графичен дизайнер от Technikon в родната си Претория.

Nicole-Wilkins-Lee2

 

 


28-годишната руса амбиция от Роял Оук, Мичиган, с идеалните мерки 168 см. и 57 кг. състезателно тегло, без съмнение е най-успешната състезателка в световния фитнес през последните няколко години, като записва триумф след триумф при професионалистите. Тя стана първата жена, спечелила титлите IFBB Olympia, IFBB Arnold Classic, IFBB Ms. International, IFBB Fitness International и IFBB Figure International в рамките на една година, през 2011 г. Каква е тайната за тази абсолютна доминация? Никога да не се предаваш, каквато и пречка да хвърли живота насреща ти, разказва Никол.

 

Monique-Minton-Ricardo-46Моник Рикардо от малка е изключително жизнена и енергична и събира в ежедневието си два привидно противоположни свята – позирането като фотомодел за модната индустрия и състезателния дух на бойните изкуства със занимания по бразилско джиу джицу, което по-късно е допълнено с джудо, муай тай и бокс в преследването на мечтата й да стане успешен ММА състезател на професионалния ринг, която се очаква да стане факт в близките няколко години.

Marsia-Prins 1Родената на 21 септември 1974 г. в Омаха, Небраска, Марсия Принс отдавна е известна на любителите на фитнеса от кориците на почти всички списания в бранша и е може би най-популярното женско лице в силния Team Gaspari.
Като енергична и динамична натура, Марсия винаги се е занимавала със спорт, като за пръв път влиза във фитнес-зала в гимназията, наред с тренировките й в спринтовите дисциплини и волейбола.

Kiana-Tom 2Киана Том е институция в американските фитнес среди. В продължение на цели шест години (от 1995 до 2001 ) тя е водеща и продуцент на хитовата фитнес поредица Kiana’s Flex Appeal, която се излъчва по най-популярната спортна телевизия зад Океана – ESPN.

Kendis-Kiin 1165-сантиметровата красавица с очи като морето е родена на 1 март 1982 г. в Далас, Тексас. После заради работата на баща й, който има повече от 20-годишна кариера като главен готвач, семейството се мести във Фийникс, Аризона, когато Кендис е на 8 години. През 2005 г. заради образованието си брюнетката с покоряващ поглед се премества в Орландо, Флорида, където живее и досега.

Страница 1 от 3

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top