Мъже (5)

stiv 1Стийв Кук израства в типичното голямо американско семейство. Баща му, който е спортен директор в местния колеж съвсем отрано започва да възпитава своите деца в пламенна любов към активния начин на живот като за тази цел често им организира семейни състезания по бягане, вдигане на тежести и т.н.

Rob 1Роб Ричис е един от най-популярните професионални фитнес-треньори в света, спечелил признание с високоефективните си фитнес-програми, които често разгръщат индивидуалния потенциал до максимум за не повече от година, съпроводени със разумни съвети за балансирано и пълноценно фитнес и бодибилдинг-хранене.

Obi 1Оби Обидике е нещо като институция в съвременната фитнес индустрия. Освен че има редовен абонамент за място на кориците на най-престижните спортни списания по света, той има репутацията и на тренировъчно гуро, което може да вкара в топ форма дори и най-голяма мърда. Друг показателен факт е, че колонките, които Оби пише за няколко големи американски ежедневника,

Jo 1Джоузеф „Джо“ Донели ( Joseph Joe Donnelly) е сред онази плеяда от професионални атлети, които с напредването на своята кариера, решават да се преориентират изцяло към бодибилдинга. Само допреди няколко години, този снажен, 190-сантиметров янки е бил част от отбора по американски футбол Atlanta Falcons, където е играл рамо до рамо с легендарния Майкъл Вик – първият афроамерикански куотърбек, който е избран под номер 1 в драфта на NFL (Национална футболна лига, САЩ) през 2001 година.

alex 17178-сантименровият Алекс се сблъсква с бодибилдинга съвсем случайно, когато е на 17 години. Той е с по-възрастния си брат Игор през горещата лятна ваканция в Бразилия и страда от невиждана скука. За да сложи край на висенето вкъщи и безкрайните видеоигри, Игор го води местната фитнес-зала, където само 2 дни са достатъчни, за да се запали по силовите тренировки.

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top