Новините (6)

Много се говори за това, че моделите са болезнено слаби и не приличали на „истински“ жени.
Има една категория модели, които определено са „истински“ и не са никак кльощави.
Това са фитнес моделите. Те демонстрират мускули, плочки на корема и като цяло - здраво тяло.
Снимат се най-вече за реклами на спортни стоки и свързани със спорта и здравето кампании, като едновременно с това вдъхновяват милиони жени по света с примера си да се насочат към здравословен начина на живот.
Вижте кои са 10-те най-успели фитнес модели в света:

rouzi-hyntinktyn 1Роузи Хънтингтън – Уайтли е един от най-нашумелите топмодели. Нейната неутразима красота и стройно тяло будят възхищението на мъже и жени. Но каква е цената на външия й вид? Красивата фигура може и да е дар от Бога, но за нея също трябва да се полагат усилия, при това ежедневни. Ето как Роузи извайва формите си…

1Трябва да се съгласите с нас, че Никол Шерцингер има страхотно тяло, на което със сигурност се радва и любимият й Луис Хамилтън.

jessica-biil 1Джесика Бийл, която вече е съпруга на Джъстин Тимбърлейк, е една от холивудските актриси, която може да се похвали с красота и стройна фигура, за която отделя специално внимание. Звездата поддържа перфектно тегло с много спорт и здравословен режим на хранене.

fitnes-modeli 1В настоящия материал ще се запознаете с тема, която не е била обект на нашето внимание до момента. 
Факт е, че всеки иска да изглежда добре, особено когато е запечатан на снимки. Още повече, това засяга трениращите за красиво и хармонично тяло, с цел реклама на фитнес уреди, храни, аксесоари или фитнес моделите. Бих искал да ви представя материала на Мария Мова.

Мъжете футболисти са сред най-известните спортисти в света. Те печелят много пари и имат милиони фенки.
futbolistki 1

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top