Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

1Трябва да се съгласите с нас, че Никол Шерцингер има страхотно тяло, на което със сигурност се радва и любимият й Луис Хамилтън.

В интервю по повод партньорството й с десертите Muller Corner De Luxe тя сподели как успява да поддържа фигурата си.

"Всеки има различно тяло и кръвна група, затова е най-правилно да ядете това, което ви кара да се чувствате добре. Вярвам, че ключът е в умерените количества."

Певицата също така спортува много, за да може да има стегнато и тонизирано тяло.

"Тичането ми се отразява страхотно. Именно тогава получавам най-добрите идеи за музиката си. То укрепва съзнанието ми и ме кара да се чувствам на 100% в кондиция. Предпочитам да го правя рано сутрин, дори ако успея да отделя само 20 минути."

"Също така посещавам тренировки по Soul Cycle (въртене на педали за тялото и душата) в Лос Анджелис, бикрам йога и интервални тренировки 3-4 пъти седмично. Тялото ми започва да жадува за ендорфин, ако не спортувам."

2 3
Прочетена 4800 пъти

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top