cenni-syveti 1Харли Пастернак - той не се предава докато клиентите му не изваят фигурата си до съвършенство. Същински изверг в работата си. По цял ден изтезава звезди, като Лейди Гага, Меган Фокс, Дженифър Хъдсън. Ето и неговите ценни препоръки:

VSX-Adriana-Lima-In-a-Sport-EditionКой не би искал да има тяло като моделите на Victoria's Secret? И ако се чудите как го постигат те, то тайната е в името Майкъл Олайдж. Това е личният треньор на Дауцен Крос и Адриана Лима.

Дълги години Олайдж се е занимавал професионално с бокс, а след това започва да издава книги за това, как да постигнем страхотно тяло и да прави тренировъчни режими за различни звезди.

uprajneniq-spored-figurata 1Спрямо това, кой тип фигура съответства в най-пълен смисъл на вашето тяло, може да практикувате едно единствено упражнение, което доста бързо да даде благоприятен резултат.
Типовете женски фигури са основно четири – тип ябълка, тип круша и тип сфера и въже. Най-облагодетелствани са онези дами, които спадат към категорията тип въже, защото само при тях не се налага упражнения с цел топене на мазнини в определени части на тялото и сваляне на килограми.

licevi-oporiОбикновено жените правят упражнения само за "проблемните" си зони, смятайки, че така горят мазнини от тези зони. Ако искате да стопите мазнините по корема (или коя да е друга зона на тялото) добре е да правите долните три упражнения.

sportuvaite-zashtoto 1Редовните физически упражнения допринасят не само за поддържане на нормално телесно тегло, но също така и за предпазване от редица заболявания, както и за подобряване на физическото и психическо здраве.

kofein 1Кафето е открито преди повече от 1000 години и въпреки това все още за ефекта му има противоречия. Неговата основна активна съставка - кофеинът, е една от най-широко използваните стимуланти в света. Кофеин се съдържа не само в кафето, но и в чая, в някои безалкохолни напитки и в шоколада.

plochki 1Нека започнем с проста анатомия - шестте коремни мускула, известни като „плочки" се наричат rectus abdominis и са само част от важните мускули около талията ви, които поддържат тялото изправено. Всяко едно движение, което правите - вървене, изправяне, навеждане, дърпане започва от тези мускули. Затова дори и без упражнения коремните мускули са достатъчно натоварени.

bqgane 1Това е твърдение на учените от Кеймбридж. Те смятат, че редовното тичане води до растеж на нови клетки в мозъка, което пък подобрява паметта. Не е ясен точният механизъм, по който аеробните упражнения водят до увеличаване на сивото вещество (неврогенеза), но вероятно това е свързано с увеличен приток на кръв или по-високи нива на някои хормони, които се синтезират при физическо натоварване. 

trenirovki 1Всяка жена, която е решила да влезне във форма с тренировки, се е сблъсквала с този проблем. Тренира усилено, много мотивирана и решена да се стегне, и след месец, два, резултатите, които е очаквала не се покриват с действителността. Ето кои грешки трябва да избягвате, ако искате тренировките ви да има резултати.

Страница 1 от 7

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top