Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

1Представяме ви една поредица от упражнения за дупе подредена от един авторитетен американски личен треньор - Ким Леон. 

Как да процедирате с упражненията: Пробвайте да правите,през ден, по 3 кръга 12 бройки, като подберете 2 до 3 от показаните упражнения. Ако сте упорити и съчетавате тези упражнения с друга физическа дейност има голяма вероятност да видите резултатите след някой и друг месец.

 

 

 

 

 

2Упражнение 1 - Клек Плие

2Застанете с крака по-широки от широчината на раменете, пръстите на краката сочат навън, ръцете са на хълбоците.

Клекнете докато бедрата са успоредни на пода, след това повдигнете двете пети (както е показано). Върнете петите на пода. Това е една бройка. Повторете от 12 до 15 бройки.

3Упражнение 2

3Започнете в стоеж, краката са на ширината на раменете. Клекнете до долу и сложете дланите пред стъпалата. Докато дланите остават на пода, повдигнете започнете да изправяте коленете и да вдигате дупето към тавана. Крайната ви позиция е с леко свити колене (както е показано). Върнете до началната позиция . Това е една бройка. Повторете от 12 до 15 бройки.

 

4Упражнение 3: Идеи от футбола

4Застанете с крака на ширината на раменете, ръцете на бедрата. Клякате, а с изправянето силово изнасяте десния крак пред и диагонално предната част на тялото. Движението се води от петата, все едно, че ритате топка. Забележете на снимката позициите на ръцете! (както е показано). Върнете до начало. Това е една бройка. Повторете от 12 до 15 бройки и сменете краката

5Упражнение 4: Колоездач

5Започвате със стоеж. Краката са на ширината на раменете, ръцете зад главата. Клякате и при връщането в стоеж изнасяте коляното пред и по диагонал на тялото (както е показано) Върнете до начало. Това е една бройка. Повторете от 12 до 15 бройки и сменете краката.

 

6Упражнение 5: Комбо от Воин 3

6Започвате със стоеж. Краката са на ширината на раменете. Клякате дълбоко като протягате ръцете зад торса. Изправяте се и преминавате в поза везна или воин 3, както е показано на снимката. Задръжте за една бройка и се върнете в начална позиция. Сменете краката и направете същото движение. Това е една бройка. Повторете от 12 до 15 бройки.

7Упражнение 6: Седеж на стена

7Едно от любимите упражнения на момичета от Боди микс тренировката. Клекнете с гръб към стената, краката са събрани, бедра успоредни на пода с ръце на хълбоците. Трябва да поддържате гърба и дупето в контакт със стената. Започнете да вдигнете лявото коляно към гърдите (както е показано). Върни до начало. Сменете краката, за да сте направили една бройка. Повторете 12 до 15 пъти

Прочетена 8000 пъти

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top