Корем (14)

   

osnovnaПаласки или любовни дръжки,все тая,никой не питае любов към тях. Жените постоянно сме разтревожени за формите си и винаги смятаме, че има върху какво да работим. Истината е, че ние по принцип имаме поне 10% повече телесни мазнини в сравнение с мъжете. Често тези 10% се оказват в областта на талията. Ако искате бързо да се отървете от тях, ето няколко лесни, с които да постигнете перфектни форми.

traino1Упражнение за корем, което натоварва долната и горната му част, както и вътрешната и външната част на бедрата – всички женски проблемни зони!

Напомняме, че мазнините по корема се топят с диета, а упражненията стягат мускулите. С упражнения за корем не се горят мазнини по корема! Къде се горят мазнини зависи от гените ви!

Тройно упражнение

Това упражнение е убиец за корема, защото натоварва едновременно долната и горната му част и има бонус, стяга външната и външната част на бедрата.

26

Tри лесни упражнения за горната, долната и страничната част на корема, които да правите в къщи.

Искате да стегнете корема, но нямате време за тренировка. Е, това вече не е оправдание. Отделете си 10 минути, намерете малко свободно пространство и започнете.

Коремни преси половинки- натоварва горната част на коремните мускули.

renegatsko-grebane2Едно упражнение за стабилизиране на цялото тяло

Ренегатското гребане е комплексно упражнение. То съдейства отлично за подобряване на цялостния телесен баланс и синхронизиране работата на всички мускули. Изпълнява се с тежести – дъмбели или пудовки.

Преди да преминете към това упражнение се уверете, че сте усвоили техниката на предния планк и неговите по-сложни вариации, като планк на една ръка.

visСега ще ви преставим едно от най-ефективните упражения за изваян корем и то се нарича „повдигане на крака от вис”
То се изпълнява по следния начин:

1. Вдигнете краката си до 90 градуса (може и малко по-високо) – най- правилно е да не ги свивате в коленете и да ги държите изправени!

2. Задръжте ги в това положение 1-3 секунди, а ако можете и повече.

plochki-koremИскате ли плочки на корема...?

Днес ще ви препоръчаме едно от най-ефективните упражнения за корем:

То се казва повдигане на краката от вис.

Правилното изпълнение на упражненията е много важно за ефективността им, така че ще обърнем внимание на това.

Страница 1 от 3

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top