Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

wheat-germ-zarodish1Пшеничният зародиш е истинска съкровищница на витамини и минерални вещества. Той е силен помощник в борбата за запазване на младостта и предпазва от сърдечно-съдови заболявания.

Пшеничният зародиш съдържа цинк, витамините А и Е, които са необходими за регенерацията на кожните клетки. Той съдържа биологично активни вещества, които са много полезни за организма.

 

Пшеничният зародиш е незаменим при синдром на хроничната умора, стрес и при проблеми с натрупани килограми. Пшеничният зародиш е най-ценната част на зърното и е силен източник на енергия.

Пшеничният зародиш е мощен имуностимулатор, който помага на организма да се предпази от много болести.

Пшеничният зародиш спомага за възстановяване на енергийния баланс, регулира важни функции на организма, помага на тялото да се бори със сериозни заболявания и с неблагоприятните условия на околната среда.

Пшеничният зародиш спомага за активната мозъчна дейност. Той подобрява паметта и концентрацията. Той е и мощно средство за борба с неврози.

Витамин Е и витамин В, които се съдържат в пшеничния зародиш, нормализират работата на половата система и ако има възпалителни процеси, ги неутрализират. Пшеничният зародиш е полезен при проблемен цикъл.

Пшеничният зародиш защитава организма от въздействието на свободните радикали. При редовен прием на пшеничен зародиш тенът на лицето става по-свеж, процесите на стареене се забавят.

Пшеничният зародиш е много полезен за хора, които искат да отслабнат. Достатъчно е да приемат 1 супена лъжица пшеничен зародиш три пъти дневно три часа преди хранене.

Пшеничният зародиш подобрява храносмилателния процес и предпазва от сериозни стомашни заболявания. Можете просто да добавяте пшеничния зародиш към вода или мляко

Прочетена 2560 пъти Последно променена в Сеп 30, 2016

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top