Топене на мазнини (6)

  

l-carnitineАминокиселината, чието име е синоним на отслабване

Какво е основното му физиологично въздействие?

Основната функция на L-карнитина е да служи като "совалка", която пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да достигнат митохондриите, където служат като "гориво" за енергия, нужна на тялото.

Това е необходимо, тъй като мастните киселини трудно могат да преминат тази мембрана, понеже тя е непропусклива.

dobavki1Говорейки за различните хранителни добавки и тяхното влияние върху спортуващите, не можем да пренебрегнем една особено популярна група – хранителните добавки за отслабване и за топене на мазнините.

Много е важно да уточним, че този тип хранителни добавки не са някакво магическо хапче, от което вие ще започнете рязко да сваляте много килограми и да топите излишните мазнини.

Много хора ме питат какви хранителни добавки да пият, за да отслабнат.

29Пет съвета при употреба на Фет Бърнари!

Фет бърнарите могат да бъдат едно ефективно средство за отслабване, когато се използват правилно.
Първата стъпка е да се научим да се избегнем 5те потенциални клопки.

5 факта за Фет бърнарите

Чували сте за фет бърнарите , които могат да накарат мазнини ви да се топят по-бързо от сладолед в 40 градусово лято, нали?

Това не е точно така. Фет бърнарите са добавки. Те имат състaвки, които наистина може да ви даде допълнителен тласък, на изгарянето на мазнините. Но те не могат да заменят солидната диета и физическите упражнения

5554Добра помощ при кризисни ситуации на тормоз от страна на глада

Апетит супресорите представляват хранителни добавки, чиито ефект цели да тушира някои от най-големите проблеми, с които се сблъсква човек по пътя към свалянето на килограми и изчистването на тялото от подкожни мазнини.

Независимо от възрастта, пола и физическата кондицията, колкото повече започнете да се фокусирате върху своя диетичен хранителен режим, толкова по-често ще започне да ви навестява гладът за така наречените „забранени храни“.

547802534ТТА (“tetradecylthioacetic acid” – ще почерпим този, който успее да го произнесе без да си заплете езика) е една много интересна мастна киселина, която влияе върху гените, отговорни за контролирането на метаболизма. Вместо да я изгаря като източник на енергия, тялото използва TTA, за да му помага при регулирането на количества телесни мазнини, които то складира.
Макар свойствата на ТТА все още да не са напълно разгадани, тази мастна киселина може да бъде открита в съдържанието на доста фет-бърнъри, както и на други продукти за понижаване на теглото.

Abnehmen-mit-L-ArgininL-аргининът (за краткост наричан само аргинин) е положително заредена аминокиселина, която се класифицира като полуесенциална или есенциална при определени състояния. Всеки фитнес любител е чувал за L-аргинина, но малцина знаят, че той неутрализира свободните радикали.

Какво представлява L-аргининът?

Принципно организмът може да синтезира сам достатъчно аргинин, за да задоволи собствените си нужди. Има няколко случая обаче, при които това не е така.

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top