Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

5554Добра помощ при кризисни ситуации на тормоз от страна на глада

Апетит супресорите представляват хранителни добавки, чиито ефект цели да тушира някои от най-големите проблеми, с които се сблъсква човек по пътя към свалянето на килограми и изчистването на тялото от подкожни мазнини.

Независимо от възрастта, пола и физическата кондицията, колкото повече започнете да се фокусирате върху своя диетичен хранителен режим, толкова по-често ще започне да ви навестява гладът за така наречените „забранени храни“.

Проблемът е, че самата мисъл как не можете да имате нещо, което искате, в много случаи се превръща в опасен бумеранг за психиката. А попитайте който и да е опитен бодибилдър и той ще ви отговори, че трансформирането на тялото е преди всичко един психологически и едва след това физически процес. Затова и ако усещането за глад често ви пречи да се съсредоточите върху своите фитнес цели, със сигурност няма да ви навреди да включите в режима си суплементи от класа на апетит супресорите.Дори да се храните по шест-седем пъти на ден, за да отслабвате здравословно, когато тялото се намира в състояние на калориен дефицит (т.е изгаря повече калории, отколкото приема) то ще продължи да изпраща сигнали до мозъка, че е гладно през целия ден. Много термогенни фет бърнъри, както и други продукти за загуба на телесно тегло дължат своето действие на натурални съставки като екстракта от гуарана и худия гордони, хрома, цинка и кофеина, които оказват естествен регулиращ ефект върху апетита. За щастие, формулите на съвременни апетит супресор са така създадени, че да действат едновременно в няколко ключови направления:
- Намаляване на желанието за сладки, мазни и тестени храни
- Ускоряване на метаболизма и горенето на калории
- Подобряване на запасите от енергия в тялото по време на спазването на нисковъглехидратни диетични режими
- Стимулиране на разграждането на упоритите мазнини

С цел максимална безопасност, апетит супресорите не се препоръчват за употреба от лица под 18-годишна възраст. Важно е по време на техния прием да се спазва добър хранителен план, включващ качествени протеини, въглехидрати и есенциални мазнини. Обилната консумация на вода също е силно препоръчителна.

Прочетена 5511 пъти

За нас

Fitness LADY - нашият клуб ще изненада и зарадва всеки, двете опитни спортисти, както и тези, които само планира да направи първите си стъпки в посока на нови резултати и здравословен начин на живот.

 
Top